Over ons Slim Kozijnen

Klantervaringen over Slim Kozijnen

Klantbeoordeling:
Klanten beoordelen ons met een 8,7
Op basis van 243 beoordelingen

Hieronder een greep uit onze klantervaringen

Top snel geregeld en geen gezeur

Geplaatst op: 17.11.2019 door Dhr. Smeets

Jullie service kan ik iedereen aanraden. Even gratis en vrijblijvend vergelijken zonder direct een verkoper aan de lijn te hebben. Goed systeem en we hebben een mooie besparing kunnen realiseren door te vergelijken.
Beoordeling:

Grote prijsverschillen

Geplaatst op: 17.11.2019 door Dhr. Smaaling

Nooit geweten dat er dergelijke grote prijsverschillen zouden zitten in kunststof kozijnen. Vergelijken is zeker de moeite waard!
Beoordeling:

Ik ben tevreden over Slim Kozijnen

Geplaatst op: 16.11.2019 door Fam. Meijering

Doen wat ze beloven. Kan het iedereen aanraden. Vergelijken zonder gedoe.
Beoordeling:

De offertes hebben we mooi snel ontvangen

Geplaatst op: 16.11.2019 door Dhr. Zwaags

Aanvraag gedaan voor nieuwe kozijnen voor onze bovenverdieping. Na twee dagen hadden we de offertes ontvangen. Vergeleken en goede keuze kunnen maken. Prijsverschillen waren erg groot tussen de kozijnen bedrijven.
Beoordeling:

Kozijnen laten plaatsen

Geplaatst op: 15.11.2019 door Fam. van Eersel

Aanvraag gedaan, offertes vergeleken en 6 weken laten stond de afspraak met de kozijnen specialist uit Apeldoorn. Besparing op onze nieuwe kunststof kozijnen is door jullie gerealiseerd!
Beoordeling:

Netwerk van goede bedrijven

Geplaatst op: 15.11.2019 door Dhr. Schimmel

Jullie netwerk van geselecteerde bedrijven is goed, een van de bedrijven zijn wij mee in zee gegaan die hebben we de klus gegund.
Beoordeling:

Netjes geholpen en geen kleine lettertjes

Geplaatst op: 14.11.2019 door Dhr. Hoftede

Geen kleine lettertjes in jullie service en zoals gemeld 4 bedrijven die een offerte willen aanbieden. Keuze gemaakt en afspraak met de kozijnen specialist was snel ingepland.
Beoordeling:

Perfect voor goede vergelijking

Geplaatst op: 10.11.2019 door Fam. Beugelings

Jullie service is top! Gratis en makkelijk offertes vergelijken is inderdaad de moeite waard om zo direct te besparen.
Beoordeling:

Waarom anderen voor Slim Kozijnen kiezen:

  • Offertes van geselecteerde kozijnen specialisten
  • Vergelijk en kies het beste bedrijf in uw regio
  • Deskundig advies aan huis mogelijk
  • Bespaar tot wel 40% op uw kozijnen

Eerst vergelijken, verstandig

Wie nieuwe kozijnen wilt laten plaatsen doet er verstandig aan om meerdere kozijnen specialisten met elkaar te vergelijken. Slim Kozijnen biedt u deze mogelijkheid gratis aan. U ontvangt tot 4 offertes van bedrijven uit uw regio door ons contactformulier in te vullen.