Houten kozijnen

Houten kozijnen

Hout blijft in trek als materiaalsoort voor kozijnen. Er is niet te tippen aan de sfeervolle en natuurlijke uitstraling van hout. Het straalt rust en warmte uit. Wat wenst u nog meer voor de plek die u uw thuis noemt? We kunnen u alvast verklappen dat houten kozijnen nog meer voordelen te bieden hebben. Lees hier meer en vraag gratis offertes aan voor uw nieuwe kozijnen van de beste kozijnenbedrijven in uw regio.

Houten kozijnen voor uitstekende isolatie

Behalve dat hout een authentieke uitstraling biedt, is hout ook een uitstekend isolerende materiaalsoort. Dat is vanzelfsprekend erg welkom wanneer we het hebben over kozijnen. Houten kozijnen in combinatie met isolerend glas zorgen ervoor dat er zo min mogelijk warmte uit uw woning ontsnapt. U zit er dus altijd lekker warmpjes bij. Dat houten kozijnen goed isoleren merkt u ook in uw portemonnee, want u bespaart aanzienlijk op uw stookkosten. Ook belast u zo minder het milieu.

Overige voordelen houten kozijnen

Houten kozijnen zijn niet alleen thermisch erg goed isolerend, ze bieden ook een zeer goede akoestische isolering. Een ander voordeel is dat hout een natuurlijke vocht- en warmteregeling biedt. Dit draagt in grote mate bij aan een comfortabel en gezond woonklimaat. Verder zijn houten kozijnen die door de bij ons aangesloten kozijnen vakmannen worden gemonteerd ook prima inbraakwerend. En hoe zit het met de brandveiligheid van houten kozijnen? Met geavanceerde spuittechnieken is het mogelijk om de brandgevoeligheid van houten kozijnen te verminderen.

Kleuren en stijlen

De originele hout look past bij veel woningen. Vooral bij landelijke woningen en boerderijen zijn houten kozijnen erg mooi. Maar ook klassieke woningen en houten kozijnen zijn een perfecte combinatie. Eigenlijk passen houten kozijnen bijna bij elke woningstijl. Bovendien is het heel goed mogelijk om het hout te verven in elke gewenste kleur. Een leuk extra voordeel van houten kozijnen is dat wanneer u op de kleur bent uitgekeken de kozijnen gemakkelijk in een andere kleur overgeverfd kunnen worden.

Kosten houten kozijnen

Wat kosten houten kozijnen? Vraag hier kosteloze en vrijblijvende offertes aan voor houten kozijnen van de beste kozijnenbedrijven in uw regio. Wie biedt de beste deal? U komt er zo achter!

Start vergelijking

Vind en vergelijk kozijnen specialisten

Bespaar tot 40% op uw kosten
Start vergelijking

Waarom anderen voor Slim Kozijnen kiezen:

  • Offertes van geselecteerde kozijnen specialisten
  • Vergelijk en kies het beste bedrijf in uw regio
  • Deskundig advies aan huis mogelijk
  • Bespaar tot wel 40% op uw kozijnen

Eerst vergelijken, verstandig

Wie nieuwe houten kozijnen wilt laten plaatsen doet er verstandig aan om meerdere kozijnen specialisten met elkaar te vergelijken. Slim Kozijnen biedt u deze mogelijkheid gratis aan. U ontvangt tot 4 offertes van bedrijven uit uw regio. Vergelijk, kies, bespaar.

Wat klanten over ons zeggen
Onze klanten waarderen ons met een 9,3

Huis gekocht waarvan de kozijnen in slechte staat waren. Via Slimkozijnen.nl makkelijk en gratis een uitstekende vergelijking kunnen doen. We hebben 4 offertes ontvangen en aan de hand daarvan een goede keuze gemaakt.
Dhr. Soefreen – Nijmegen

Nooit geweten dat er zoveel verschil zit in de tarieven van kozijnen specialisten. Veel geld kunnen besparen. Jullie service is top!
F. Wiersema – Groningen