Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen

Waarom aluminium kozijnen kiezen? Daarvoor bestaan veel goede redenen. Hier vindt u meer informatie over de eigenschappen van deze materiaalsoort. U kunt hier ook gemakkelijk online meer informatie aanvragen bij erkende kozijnenbedrijven die veel ervaring hebben met het plaatsen van aluminium kozijnen. Hoeveel kosten aluminium kozijnen? Vraag tevens meteen een gratis offerte op maat aan zonder verplichtingen.

Stevig en onderhoudsarm

Twee belangrijke eigenschappen van aluminium kozijnen zijn dat ze heel stevig zijn en nauwelijks onderhoud vergen. U zult dus jarenlang zorgeloos plezier hebben van uw kozijnen. Zelfs het schoonmaakwerk is minimaal met aluminium kozijnen. Aluminium is namelijk niet elektrostatisch en trekt dus geen stof en vuil aan. U kunt uw tijd nu met leukere dingen invullen.

Aluminium kozijnen als ‘groene’ oplossing

Wat is de impact van aluminium kozijnen op de natuur? Het groene denken raakt gelukkig steeds verder geïntegreerd in onze samenleving, vandaar dat steeds meer mensen deze vraag stellen. Aluminium is een vriendelijke oplossing met betrekking tot het milieu. De voorraad aan aluminium is onuitputtelijk, dit bijvoorbeeld in tegenstelling tot hout. Verder kunnen aluminium kozijnen ook gerecycled worden.

Aluminium kozijnen en woonstijlen

Aluminium kozijnen passen heel mooi bij uiteenlopende woonstijlen. Ze worden vooral veel gebruikt in de vorm van fraaie slanke profielen bij moderne huizen en nieuwbouwwoningen. Met er zijn nog veel meer soorten aluminium profielen voor kozijnen mogelijk, waardoor er een geheel individueel product van gemaakt kan worden.

Beschikbaar in talloze kleuren

Ook op het gebied van kleur zult u geen beperkingen tegenkomen. Aluminium kozijnen zijn verkrijgbaar in talloze kleuren. De kleur wordt aangebracht door middel van een innovatieve oppervlaktebehandeling. De kleuren worden aangeduid met RAL-nummers. Doordat u bijna elke kleur kunt kiezen, zal er vast een kleur tussen zitten die perfect bij de kleur van uw woning past.

Meer weten over aluminium kozijnen?

Geïnteresseerd in aluminium kozijnen? Hebt u vragen over de mogelijkheden en het laten plaatsen van aluminium kozijnen? Neem dan hier via het online contactformulier contact met ons op. We brengen u snel in contact met de beste kozijnenbedrijven in uw omgeving. U ontvangt spoedig gratis en vrijblijvende offertes van meerdere aanbieders. Vergelijk en maak uw keuze!

Start vergelijking

Vind en vergelijk kozijnen specialisten

Bespaar tot 40% op uw kosten
Start vergelijking

Waarom anderen voor Slim Kozijnen kiezen:

  • Offertes van geselecteerde kozijnen specialisten
  • Vergelijk en kies het beste bedrijf in uw regio
  • Deskundig advies aan huis mogelijk
  • Bespaar tot wel 40% op uw kozijnen

Eerst vergelijken, verstandig

Wie nieuwe aluminium kozijnen wilt laten plaatsen doet er verstandig aan om meerdere kozijnen specialisten met elkaar te vergelijken. Slim Kozijnen biedt u deze mogelijkheid gratis aan. U ontvangt tot 4 offertes van bedrijven uit uw regio. Vergelijk, kies, bespaar.

Wat klanten over ons zeggen
Onze klanten waarderen ons met een 9,3

Aluminium kozijnen maken ons industriële woning helemaal af! Bedankt voor jullie gratis vergelijkingsservice. Jullie hebben er een tevreden klant bij.
Fam. de Ruijter – Assen

Nooit geweten dat er zoveel verschil zit in de tarieven van kozijnen specialisten. Veel geld kunnen besparen. Jullie service is top!
F. Wiersema – Groningen